Снимка: Илиян Любомиров, фейсбукТв водещата Петя Дикова роди втори син, като

...
Снимка: Илиян Любомиров, фейсбукТв водещата Петя Дикова роди втори син, като
Коментари Харесай

Петя Дикова роди втори син

Снимка: Илиян Любомиров, фейсбук

Тв водещата Петя Дикова роди втори наследник, като щастливото събитие бе маркирано от таткото Илиян Любомиров с вънлуващ пост в обществената мрежа. Малкият бебок ще носи името на татко си. Петя и Илиян имат още един наследник - Александър. Семейството изрича благодарности на екипа на " Софиямед ", които са се погрижили и за двете раждания на журналистката, написа Novini.bg.

Днес се роди нашият наследник Илиян Илиянов Любомиров. Той също като брат си Александър се ражда същински левент 4140 г и 54 см. И Илиян-младши, и Пипи са добре, за което от сърце благодаря на доктор Анатолий Дуковски, доктор Валери Нецов, доктор Иван Иванов и на целия екип на УМБАЛ " Софиямед ", които направиха раждането в тази изключителна обстановка леко и умерено, няма да ми стигне един цялостен живот да те обичам. Благодаря ти, че сбъдваш най-съкровената ми фантазия. Преди теб не познавах щастието. Синко, добре пристигнал на този свят, написа Илиян Любомиров в персоналния си профил във фейсбук.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР